جنبش حزبالله لبنان در بیانیهای ضمن تکذیب ادعای نیروهای امنیت داخلی دولت موقت سوریه درباره بازداشت اعضای یک باند مرتبط با حزبالله، تأکید کرد که این جنبش هیچ گونه حضوری در سوریه ندارد.
به گزارش همشهریآنلاین، دفتر روابط رسانهای حزبالله در بیانیهای اتهامات وارده از سوی نیروهای امنیت داخلی سوریه مبنی بر ارتباط یک باند ادعایی با حزبالله را رد و تأکید کرد که حزبالله هیچ گونه حضور یا ارتباطی در خاک سوریه ندارد و در هیچ فعالیتی علیه امنیت سوریه و ثبات آن، نقشی ندارد.
در این بیانیه آمده است: تکرار این اتهامات و نسبت دادن این قبیل مسائل به حزبالله، ماهیت موضع ثابت و روشن این جنبش که بارها آن را اعلام کرده است، تغییر نخواهد داد؛ قطب نمای حزبالله مقابله با دشمن اسرائیلی است که همچنان به تجاوزاتش علیه لبنان و سوریه و اشغال اراضی آنها ادامه میدهد و لذا مقابله با این دشمن و طرحهای توسعهطلبانه آن همچنان اولویت اصلی باقی خواهد ماند و شایسته است که تلاشها و مواضع پیرامون آن متحد و از اتهاماتی که تنها به نفع منافع دشمن است، دوری شود.
این بیانیه پس از آن صادر شد که نیروهای امنیت داخلی دولت موقت سوریه مدعی شدند که اعضای یک باند مرتبط با حزبالله را به همراه مواد منفجره بازداشت کردهاند.
این نخستین بار نیست که دولت موقت سوریه ادعاهایی را در خصوص ارتباط باندهایی در سوریه با حزبالله مطرح میسازد و یک ماه قبل نیز سازمان امنیت داخلی دولت موقت سوریه اعلام کرد در جریان یک عملیات پیشگیرانه امنیتی، یک طرح خرابکارانه را در منطقه حوض یرموک در حومه درعا خنثی کرده است.
این نهاد امنیتی همچنین مدعی شد سه فرد مرتبط با حزبالله را در جریان این عملیات بازداشت کرده است.
مقامهای دولت موقت سوریه ادعا کردند که نیروهای امنیتی این کشور، فعالیت اعضای این هسته برای ساخت یک سکوی پرتاب موشک با هدف ایجاد بیثباتی را زیر نظر داشتند و پس از شناسایی این فعالیتها، عملیات بازداشت افراد مرتبط با آن را اجرا کردند.
کد خبر 1082904
-
شنیده شدن صدای انفجار در داخل سفارت انگلیس در کشور همسایه
-
پیشنهاد قطر به ایران و آمریکا | دو طرف به مسیر مذاکرات پایبندی نشان میدهند
-
نظر عجیب رئیس سابق موساد درباره بن سلمان | از من نقل قول نکنید!
-
دو فرودگاه و یک هواپیمای نظامی عربستانی را هدف گرفتیم
-
فرود اضطراری هواپیمای اسرائیلی از ترس بمب
-
نتانیاهو به دنبال عقب انداختن تأیید نتایج انتخابات
-
ادعای دولت موقت سوریه تکذیب شد
-
نوید محمدزاده: ما توی جنگ پارتی هم میکردیم | من با سینمای ایران حال نمیکنم
-
دستور مهم عارف برای تغییر نام دریای خزر | مهمترین نامهای پیشنهادی
-
فوری؛ آمریکا حمله به قشم را تایید کرد | جزئیات حملات علیه ایران به گزارش وال استریت ژورنال
-
با دستور محسنیاژهای، اجرای حکم توقیف داراییهای صندوق ذخیره فرهنگیان متوقف شد
-
شلیک پدافند ایران به جنگنده آمریکایی | اعتراف آمریکا به هدف قرار گرفتن هواپیماهای جنگی توسط ایران
-
ترامپ: مجبور شوم تعداد زیادی انسان را میکشم
-
با اهدای جام به استقلال موافقت میکنم | مدیران این باشگاه باید با من تماس میگرفتند
-
فوری؛ آمریکا حمله به قشم را تایید کرد | جزئیات حملات علیه ایران به گزارش وال استریت ژورنال
-
شلیک پدافند ایران به جنگنده آمریکایی | اعتراف آمریکا به هدف قرار گرفتن هواپیماهای جنگی توسط ایران
-
ضربه سپاه به ارتش آمریکا در تنگه هرمز | ببینید
-
فوری؛ ویتکاف مکان و زمان مذاکرات سه جانبه را اعلام کرد | ماموریت ترامپ به نمایندگان آمریکا چیست؟
-
دستور مهم عارف برای تغییر نام دریای خزر | مهمترین نامهای پیشنهادی
-
حمید علیدوستی با سرطان فوت نکرد او با یک سرما خوردگی ساده..| ببینید
-
تصاویری از حضور فوتبالیها در تشییع حمید علیدوستی؛ از تاج و علی دایی تا مایلی کهن و نبی | ویدئو
-
تکاندهنده: مرگ تلخ بازیکن اسپانیایی | لحظه برخورد مرگبار را ببینید
-
تصویر احساسی که علی پروین از خودش و حمید علیدوستی منتشر کرد
-
ترامپ: مجبور شوم تعداد زیادی انسان را میکشم