اولین بازیکن فروشی پرسپولیس مشخص شد

باشگاه پرسپولیس قصد دارد سرانجام در نقش فروشنده وارد بازار نقل و انتقالات فوتبال ایران شود.

برد شیرین پرسپولیس 2 - ذوب‌آهن صفر

به گزارش همشهری آنلاین، خرید یک بازیکن با پرداخت رضایت‌نامه سنگین و فروش او پس از تنها یک فصل، مسیری نیست که هواداران پرسپولیس در سال‌های گذشته چندان به آن عادت داشته باشند. سرخ‌ها معمولاً ستاره‌ها را برای ماندن و قهرمانی می‌خواستند و جدایی بازیکنان مؤثر، اتفاقی بود که باید از آن جلوگیری می‌شد. حالا اما پیمان حدادی از برنامه‌ای صحبت می‌کند که در آن، فروش بازیکن بخشی از هدف اولیه خرید اوست و پوریا شهرآبادی اولین نامی است که مدیرعامل پرسپولیس برای اجرای این برنامه مطرح کرده است.

شهرآبادی، مهاجم ۲۱ ساله‌ای که از گل‌گهر به پرسپولیس پیوست، یکی از خریدهای گران‌قیمت تابستان سرخ‌ها بود. باشگاه سیرجانی ابتدا برای صدور رضایت‌نامه او یک میلیون دلار درخواست داشت، اما توافق نهایی با پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان در دو قسط و انتقال سهیل صحرایی انجام شد. پرسپولیس نیز با این مهاجم قرارداد چهارساله امضا کرد تا برای استفاده از توانایی‌های فنی او و البته انتقال احتمالی‌اش در آینده، فرصت کافی داشته باشد.

این سرمایه‌گذاری فقط به شهرآبادی محدود نبود. مهدی زارع، مدافع ۲۳ ساله، نیز با پرداخت ۹۰۰ هزار دلار به اخمت گروژنی و قراردادی چهارساله به پرسپولیس آمد. در جزئیات منتشرشده از این دو قرارداد، رقم تعیین‌شده برای انتقال شهرآبادی ۱.۷ میلیون دلار و بند فسخ زارع ۱.۸ میلیون دلار عنوان شده بود. مجموع این دو عدد، با نرخ ارز زمان انتشار آن گزارش، حدود ۷۰۰ میلیارد تومان می‌شد، هرچند تعیین چنین ارقامی در قرارداد، به‌تنهایی تضمینی برای رسیدن پیشنهاد و فروش بازیکن با آن قیمت نیست.

نکته مهم دیگر این بود که طبق همان گزارش، گل‌گهر و اخمت سهمی از انتقال بعدی این دو بازیکن نخواهند داشت. به این ترتیب، پرسپولیس با پذیرش هزینه اولیه سنگین، روی افزایش ارزش بازیکنان سرمایه‌گذاری کرده است. حضور نفرات جوان دیگری مانند پوریا لطیفی‌فر ۲۳ ساله و دانیال ایری نیز نشان می‌دهد این نگاه، به خرید یک مهاجم یا یک مدافع خلاصه نمی‌شود.

حالا حدادی از شهرآبادی به عنوان بازیکنی نام برده که امیدوار است در پایان فصل امکان فروش او فراهم شود. هنوز صحبت از پیشنهاد مشخص یا انتقال قطعی نیست، اما این نخستین بار است که مدیرعامل پرسپولیس به این صراحت، نام یکی از خریدهای تازه را برای درآمدزایی از فروش مطرح می‌کند. برنامه او این است که بازیکن در پرسپولیس بازی کند، پیشرفت کند، به تیم ملی برسد و سپس با انتقالش، هم خودش قدم بعدی را بردارد و هم باشگاه از این مسیر درآمد داشته باشد.

حدادی در توضیح دلایل حرکت به سمت این سیاست گفت: «درآمدی بابت قهرمانی در لیگ یا جام حذفی به صورت مستقیم ارائه نمی‌شود. آنها هم سرمایه‌گذاری کرده‌اند و سهامدار دارند و اگر قرار باشد فقط پول هزینه کنند، درست نیست، به خصوص بانک‌ها که مقررات خاصی دارند. کنسرسیوم بانکی خیلی سخت‌تر از پتروشیمی است. نظارت بانک مرکزی وجود دارد و نمی‌توانند هر پولی را در شرکت‌های مختلف‌شان سرمایه‌گذاری کنند، چون پول سرمایه‌گذاری مردم آنجاست. به همین دلیل ما در باشگاه پرسپولیس به سمتی می‌رویم که خود باشگاه درآمدزا باشد. البته بانک شهر هم همیشه به ما کمک کرده و اگر این کمک‌ها نبود، ما نقل‌وانتقالات خوبی نداشتیم.»

او ادامه داد: «در مجموع صنعت فوتبال زیان‌ده است و بحث بلیت‌فروشی و تبلیغات محیطی و اینکه قهرمانی‌ها هیچ عایدی نقدی برای باشگاه‌ها ندارد، جای سؤال است.»

مدیرعامل پرسپولیس سپس توضیح داد که برنامه خرید بازیکنان جوان، تدوین شده بود: «پارسال که این افتخار نصیبم شد و مدیرعامل شدم، اولین اقدامی که انجام دادیم این بود که بخش اسکاتینگ را راه انداختیم. کار این بخش این بود که به لیگ و لیگ یک بروند و بازیکنانی را که می‌توانند به پرسپولیس کمک کنند، معرفی کنند. ما در بهمن‌ماه سال گذشته، لیست نقل‌وانتقالات تابستانی‌مان را داشتیم. کمااینکه من الان لیست نقل‌وانتقالات زمستانی و تابستانی سال بعد را دارم.»

حدادی درباره زمان شناسایی دو بازیکن سابق گل‌گهر گفت: «آن زمان که این لیست به ما داده شد، کسی نمی‌دانست آقای تارتار قرار است سال آینده بیاید و سرمربی پرسپولیس شود، ولی لطیفی‌فر و شهرآبادی در لیست جذب ما بودند. آن زمان به خاطر شرایط جنگ مذاکره نکردیم، وگرنه قرار بود همان موقع با گل‌گهر مذاکره کنیم و قاعدتاً می‌توانستیم ارزان‌تر هم بگیریم، اما لیگ نیمه‌تمام ماند و جنگ شد و این موضوع به تعویق افتاد.»

او سپس مشخصاً از احتمال فروش شهرآبادی در پایان فصل صحبت کرد: «ما از قبل به دنبال خرید شهرآبادی بودیم و ان‌شاءالله پایان فصل هم بتوانیم بفروشیم. ما با این دید بازیکن می‌گیریم که یک سال بازی کند و از نظر فنی به او کمک کنیم و بتوانیم او را بفروشیم تا درآمدزایی هم شود.»

حدادی در تشریح چرخه مورد نظر باشگاه افزود: «این چرخه شناسایی بازیکن، چه از تیم‌های حریف و چه از آکادمی است که وارد پرسپولیس شود، یک سال بازی کند، به تیم ملی دعوت شود و بعد بتوانیم او را بفروشیم و درآمدزایی شود.»

کد خبر 1074079 منبع: ورزش سه

  • اعلام رسمی دولت دو کشور؛ با تیم ملی فوتبال ایران بازی نکنید!

  • پایان حضور مهدی ترابی در تبریز؛ اولین خرید پرسپولیس در فصل آینده مشخص شد؟

  • مدرک پرسپولیس تاج را نگران کرد؛ از آسانی به CAS شکایت نکنید | پای AFC به ماجرا باز شد؟

  • رسمی؛ سومین پارگی‌ رباط صلیبی در لیگ برتر

  • بدون پول برای استقلال بازی می‌کنم اما محال است پرسپولیسی شوم | در ایران فقط لباس آبی مگر اینکه …

  • گل‌محمدی- تیم ملی؛ جانشین قلعه‌نویی از عراق می‌آید؟ | شرط فسخ با دهوک مشخص شد

  • خیلی کشورها درگیر جنگند اما تیم ملی موفقی دارند | جنگ را بهانه‌ای برای عدم نتیجه‌گیری نکنید | چشمم آب نمی‌خورد در تیم ملی جوانگرایی شود

  • بازیگر دردسرهای عظیم: گرانی مهم نیست! مردم در ایران واقعا آزادی دارند، باید قدرش را بدانند | ببینید

  • واکنش وزیر به استعفای دسته‌جمعی معلمان

  • اعلام رسمی دولت دو کشور؛ با تیم ملی فوتبال ایران بازی نکنید!

  • بدون پول برای استقلال بازی می‌کنم اما محال است پرسپولیسی شوم | در ایران فقط لباس آبی مگر اینکه …

  • روش جدید سوختگیری در پمپ بنزین؛ از نحوه استعلام از کارت ملی تا کارمزد ۱۰۰۰ تومانی

  • نتانیاهو در حال زمینه‌سازی برای آغاز جنگ است

  • کوچک‌زاده: اگر از جهنم نمی‌ترسیدم خودم را جلوی بانک مرکزی آتش می‌زدم | چرا راننده رفسنجانی هر کاری می‌خواهد در این کشور می‌کند؟ + فیلم

  • حمله نظامی به ناتو در کار نیست؛ خطر فوری در جنگ ترکیبی است

  • یکی از نامزدهای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ آمریکا مشخص شد

  • ادعای جدید: کمک خلبان می‌خواست هواپپما را به فرودگاه بن گوریون اسرائیل بکوبد

  • اگر این چراغ‌ها روشن شدند، خودرو را متوقف کنید؛ مهمترین علائم هشداردهنده در خودرو

  • پرچم های دروغین علیه ایران، به اهتزار در آمدند

  • رمز و راز موفقیت رتبه دوم علوم تجربی از زبان خودش | معدل «آروین حسینی» در پایه یازدوهم و دوازدهم چند بود؟ | دانشگاه علوم پزشکی تهران را انتخاب می‌کنم

  • طرز تهیه دمپختک با بلغور گندم و برنج؛ غذایی ساده برای ناهار و شام

  • پایان حضور مهدی ترابی در تبریز؛ اولین خرید پرسپولیس در فصل آینده مشخص شد؟

  • مدرک پرسپولیس تاج را نگران کرد؛ از آسانی به CAS شکایت نکنید | پای AFC به ماجرا باز شد؟

  • ورود موج جدید بارشی به کشور | بارش‌های قابل‌توجه در ۳ استان | کاهش ۱۰ درجه‌ای دما در راه است

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha