دشمن مأیوس از میدان به ترور روی آورده است

دشمن مأیوس از میدان به ترور روی آورده است

اردبیل- امام جمعه اردبیل گفت: دشمن وقتی در میدان جنگ شکست خورد، با اقدامی زبون و وحشیانه به ترور و محاصره اقتصادی روی آورده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سیدحسن عاملی، در رزمایش بزرگ جان‌فدایان اردبیل با تأکید بر نقش مردم در حفظ استقلال و اقتدار کشور، اظهار کرد: حضور آگاهانه ملت ایران در صحنه‌های حساس، نشان‌دهنده وحدت ملی و پایبندی مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

وی ایستادگی ملت ایران در برابر فشارهای خارجی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: دشمنان تصور می‌کردند با فشارهای اقتصادی، تهدیدها و اقدامات نظامی می‌توانند اراده ملت ایران را تضعیف کنند، اما حضور مردم در صحنه نشان داد که محاسبات آنان درباره ایران، با واقعیت‌های جامعه همخوانی ندارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با اشاره به ناکامی راهبردهای فشار علیه جمهوری اسلامی ایران افزود: هنگامی که دشمن در دستیابی به اهداف خود از مسیر نظامی با دشواری مواجه شد، فشار اقتصادی و دیگر ابزارهای مقابله را در دستور کار قرار داد، اما ملت ایران با تکیه بر ایمان، اتحاد و روحیه مقاومت، ایستادگی خود را حفظ کرد.

آیت الله عاملی مقاومت ملت ایران را عامل حفظ عزت و استقلال کشور دانست و بیان کرد: ملت ایران در طول سال‌های گذشته، با وجود تحریم‌ها و فشارهای مختلف، بر حفظ استقلال و هویت خود تأکید کرده و نشان داده است که نمی‌توان اراده یک ملت را صرفاً با ابزارهای اقتصادی و سیاسی درهم شکست.

وی با اشاره به تحولات جنگ 12 روزه و جنگ رمضان تصریح کرد: این تحولات، بیانگر اهمیت خودباوری ملی، آمادگی در برابر تهدیدها و ضرورت بازنگری در برداشت قدرت‌های جهانی از ظرفیت‌های ملت ایران است.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: آنچه می‌تواند کشور را در برابر فشارهای خارجی مقاوم نگه دارد، علاوه بر توانمندی‌های دفاعی، وحدت مردم، هوشیاری اجتماعی و اعتماد به ظرفیت‌های داخلی است؛ موضوعی که باید در برنامه‌ریزی‌های کشور مورد توجه قرار گیرد.

آیت الله عاملی با تأکید بر اینکه اردبیل در دفاع از انقلاب و ایران نقش‌آفرین بوده است گفت: مردم اردبیل همواره در عرصه‌های مختلف دفاع از کشور و ارزش‌های دینی و ملی حضور داشته‌اند و این سابقه، مسئولیت اجتماعی و تاریخی مردم این خطه را در شرایط حساس، دوچندان می‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ پیوند مردم با آرمان‌های انقلاب اسلامی گفت: مردم باید خود را صاحبان اصلی انقلاب بدانند و با احساس مسئولیت، مشارکت اجتماعی و حضور آگاهانه در صحنه، برای حفظ دستاوردهای کشور تلاش کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل افزود: استمرار این مسیر، به همدلی میان مردم و مسئولان، توجه به مطالبات جامعه و تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی نیاز دارد تا اعتماد عمومی تقویت شود و ظرفیت‌های ملی در مسیر پیشرفت کشور به کار گرفته شود.

امام جمعه اردبیل اجتماع جان‌فدایان را نماد همبستگی ملی دانست و با اشاره به اهمیت اجتماعات مردمی تصریح کرد: حضور مردم در چنین برنامه‌هایی می‌تواند فرصتی برای نمایش همبستگی اجتماعی، اعلام پایبندی به استقلال کشور و تأکید بر مسئولیت مشترک در برابر آینده ایران باشد.

آیت الله عاملی همچنین بر ضرورت انتقال ارزش‌های ملی و دینی به نسل جوان تأکید کرد و گفت: آگاهی‌بخشی به جوانان، تبیین درست تحولات کشور و تقویت روحیه امید و مسئولیت‌پذیری، از الزامات حفظ انسجام اجتماعی است.

وی با تأکید بر اینکه عزت و اقتدار ایران، با حضور مسئولانه مردم و تلاش برای پیشرفت کشور پیوند دارد عنوان کرد: حفظ وحدت ملی، تقویت توانمندی‌های داخلی و صیانت از استقلال کشور، باید در اولویت قرار گیرد تا ملت ایران بتواند با اتکا به ظرفیت‌های خود، مسیر توسعه و پیشرفت را دنبال کند.

کد مطلب 6977565

  • امارات مرکز توطئه علیه کشورهای عربی و اسلامی است

  • ۸۵ درصد مسیرهای گردشگری سرعین استانداردسازی شد

  • دیدار فعالان گردشگری با نماینده ولی فقیه در استان اردبیل

  • توزیع ۶ میلیارد تومان لوازم‌التحریر در مناطق محروم اردبیل

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تشدید مقابله با قاچاق حیات‌وحش؛ از کوسه‌ماهیان تا خرس سیاه آسیایی

  • همتی: ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است

  • نواب: خادمان زائران باید با مسئولیت‌پذیری و سعه‌صدر خدمت کنند

  • دشمن مأیوس از میدان به ترور روی آورده است

  • حمایت واشنگتن و تل‌آویو از سفیر لبنان در آمریکا در پی یک شکایت قضایی

  • زلنسکی: اوکراین هشدار اطلاعاتی آمریکا درباره حمله موشکی را دریافت نکرد

  • استاندار کرمان: چالش‌های مسکن و اشتغال ایثارگران رفع می شود

  • تأیید کیفیت ۹۸ درصد محصولات آرایشی و بهداشتی

  • بازگشت ۸۳ درصد ارز صادراتی زنجان به چرخه اقتصادی

  • عقب‌نشینی دشمن نتیجه مقاومت عاشورایی است

  • معرفی ۸ ماده خوراکی پاییزی مفید برای سلامت قلب

  • زنوزی در انتظار عذرخواهی بیرانوند؛ تلاش برای بخشیدن ادامه دارد

  • بازار طلا و سکه در مسیر کاهش قیمت؛ سکه ۱۷ میلیون تومان ریخت

  • قاسمپور در محاصره ستاره‌ها؛ از قهرمان المپیک تا مدعیان جوان وزن ۸۶

  • هشدار زرد هواشناسی برای ۲۵ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است

  • لفاظی ترامپ درباره ایران؛ جنگ به زودی پایان می‌یابد

  • اولین طلای کشتی فرنگی ایران ضرب شد؛ دو فرنگی‌کار برنزی شدند

  • مراسم هفتمین روز شهادت «شهیده افتخاری» در زاهدان برگزار می شود

  • احتمال برکناری وزیر جنگ آمریکا توسط ترامپ

  • ماندگارترین نبردهای یزدانی و تیلور از نگاه اتحادیه جهانی کشتی + فیلم

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵

  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha