رونمایی از یک خودروی جگوار

جگوار از خودروی لوکس و تمام‌برقی جدیدی به نام Type ۰۱ رونمایی کرده که بیش از هزار اسب‌بخار قدرت دارد. اما ویژگی جالب آن فقط شتاب فوق‌العاده نیست؛ سیستم صوتی ویژه خودرو به‌گونه‌ای طراحی شده که سرنشینان بتوانند موسیقی را از طریق صندلی‌های مجهز به فناوری حسی، با بدن خود نیز احساس کنند.

خودروی لوکس چهاردر با سه موتور برقی،

همشهری آنلاین-یکتافراهانی : تصور کنید در خودرویی نشسته‌اید که با فشردن پدال گاز، در کمتر از سه ثانیه به سرعتی نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد؛ اما وقتی موسیقی پخش می‌شود، تجربه شما فقط شنیدن صدا نیست و صندلی‌ها نیز به انتقال حس موسیقی کمک می‌کنند. این بخشی از تجربه‌ای است که جگوار در خودروی جدیدش وعده داده است. مدل Type ۰۱ یک خودروی لوکس چهاردر با سه موتور برقی است که علاوه بر قدرت چشمگیر، از طراحی متفاوت و فناوری‌های خاصی در کابین بهره می‌برد.

رونمایی از یک خودروی جگوار

سه موتور برقی و قدرتی فراتر از هزار اسب‌بخار

جگوار Type ۰۱ یکی از مهم‌ترین محصولات نسل تازه این خودروساز بریتانیایی است. این خودرو به سه موتوربرقی مجهز شده که در مجموع حداکثر ۱۰۳۰ اسب بخار قدرت و ۱۳۶۵ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کنند.

بر اساس مشخصات اعلام‌شده از سوی شرکت، خودرو می‌تواند در حدود ۳٫۲ ثانیه از حالت سکون به‌سرعت ۶۲ مایل بر ساعت، معادل حدود ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت، برسد.

اما قدرت زیاد تنها بخشی از ماجراست. سیستم هوشمند توزیع گشتاور به خودرو کمک می‌کند نیرو را متناسب با شرایط میان چرخ‌ها تقسیم کند تا کنترل و پایداری بهتری داشته باشد.
رونمایی از یک خودروی جگوار

این صندلی‌ها موسیقی را به بدن شما منتقل می‌کنند

یکی از جالب‌ترین امکانات کابین، فناوری Sensory Audio است. در این سیستم، صندلی‌های خودرو به فناوری‌هایی مجهز شده‌اند که ارتعاشات صوتی را به شکلی قابل احساس به سرنشین منتقل می‌کنند. به‌این‌ترتیب، موسیقی فقط از بلندگوها شنیده نمی‌شود، بلکه سرنشین می‌تواند بخشی از ضرب‌آهنگ آن را از طریق بدن خود نیز احساس کند.

به گزارش ABB FIA Formula جگوار همچنین از یک نوار صوتی سرتاسری در قسمت جلوی کابین استفاده کرده است؛ سامانه‌ای که با همکاری Meridian توسعه‌یافته و برای ایجاد تجربه صوتی فراگیر طراحی شده است.
رونمایی از یک خودروی جگوار

نمایشگری به‌اندازه یک تلویزیون کوچک

در مقابل راننده، یک نمایشگر یکپارچه OLED به‌اندازه ۲۴ اینچ قرار گرفته که اطلاعات رانندگی و امکانات سرگرمی را نمایش می‌دهد.

در کنار آن، یک نمایشگر لمسی هفت اینچی نیز برای دسترسی به تنظیمات و واپایش‌های اصلی خودرو تعبیه شده است.

طراحی داخلی هم متفاوت است: یک ساختار مرکزی در امتداد کابین کشیده شده و فضای چهار سرنشین را از یکدیگر تفکیک می‌کند. جگوار تلاش کرده با استفاده از جزئیات فلزی و مواد مختلف، فضای داخلی را بیشتر به یک محیط لوکس و اختصاصی شبیه کند.
بیشتر بخوانید :

  • این خودرو با طراحی جمع‌وجور، صندوق‌عقب متفاوت و قابلیت مانور بالا فقط دو نفر جا دارد
  • جذاب‌ترین ساعت‌های نصب‌شده در خودروها

باله‌ای که فقط هنگام نیاز ظاهر می‌شود

در طراحی بیرونی خودرو نیز چند ویژگی جالب دیده می‌شود. یکی از آن‌ها باله عقب سه‌مرحله‌ای است که هنگام نیاز از بدنه بیرون می‌آید و به بهبود جریان هوا کمک می‌کند.

این خودرو همچنین از سیستم تعلیق بادی و فرمان‌پذیری چرخ‌های عقب بهره می‌برد؛ فناوری‌هایی که می‌توانند هم در رانندگی شهری و هم در سرعت‌های بالا به کنترل بهتر خودرو کمک کنند.
رونمایی از یک خودروی جگوار

چه زمانی وارد بازار می‌شود؟

جگوار اعلام کرده سفارش‌گذاری Type ۰۱ از اوایل سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد و تحویل خودروها برای نیمه دوم همان سال برنامه‌ریزی شده است.

برد حرکتی اعلام‌شده برای این خودرو در استاندارد EPA تا حدود ۴۰۰ مایل، معادل ۶۴۴ کیلومتر، برآورد شده است. البته این رقم تخمینی سازنده است و نتیجه نهایی به شرایط رانندگی و تأییدیه‌های رسمی بستگی دارد.

Type ۰۱ نشان می‌دهد جگوار قصد دارد با ترکیب طراحی متفاوت، قدرت بالا و امکانات غیرمعمول، جایگاه تازه‌ای در بازار خودروهای لوکس پیدا کند. حالا باید دید مشتریان این برند تا چه اندازه با این چهره جدید جگوار ارتباط برقرار می‌کنند.

کد خبر 1083185

  • ساخت عریض‌ترین خودرو جهان با پراید! + عکس

  • خودرویی که به خانه متحرک تبدیل می‌شود | ایده عجیب میتسوبیشی برای سفرهای آینده

  • معرفی یاماها RW۳۵۰ ؛ اسکوتر ادونچر جدید ژاپنی‌ها را ببینید

  • آپولو EVO؛ ابرخودرویی که برای خیابان ساخته نشده است | شتاب صفر تا ۱۰۰ در ۲.۷ ثانیه

  • رونمایی از یک خودروی جگوار

  • فردوسی‌پور نگذاشت نفر بغل دستی‌اش به احترام سرود جمهوری اسلامی ایران بلند شود + ویدیو

  • فوری؛ ترامپ با انتشار یک عکس معنادار تهدید کرد | ببینید

  • دقایقی پیش؛‌ آخرین نتیجه انتخابات مجلس آمریکا | دموکرات‌ها کنترل مجلس نمایندگان و سنا را به دست آوردند

  • مرجع عالیقدر شیعه در بیمارستان بستری شد؛ برای شفای عاجل ایشان دعا کنید

  • تبریز نمی‌مانم و به تهران می‌آیم | پرسپولیس مقصد دلخواه ستاره تراکتور

  • برخورد ویژه حسن یزدانی با هادی عامل؛‌ هنوز ماجرای یوشیدا را نبخشیده

  • فوری | ترامپ: حالا می‌فهمم چرا خاورمیانه از ایران می‌ترسید | اولین ادعای ترامپ درباره حمله شب گذشته به قشم

  • دقایقی پیش؛‌ آخرین نتیجه انتخابات مجلس آمریکا | دموکرات‌ها کنترل مجلس نمایندگان و سنا را به دست آوردند

  • فوری؛ ترامپ با انتشار یک عکس معنادار تهدید کرد | ببینید

  • بامداد امروز؛ ۳ نیروگاه منفجر شد+ ویدئو | تصاویری از لحظه انفجار

  • این زن مسلمان نماینده کنگره آمریکا شد + عکس

  • حکم اخراج قلعه‌نویی را اینگونه امضا کردند + عکس

  • ادعای نیویورک‌تایمز از طرح آمریکا برای حمله به ایران از چهارشنبه

  • کاش من هم خوشگل بودم یا آدرس مهمانی بازیگران را بلد بودم تا نقش خوب بگیرم

  • تبریز نمی‌مانم و به تهران می‌آیم | پرسپولیس مقصد دلخواه ستاره تراکتور

  • فردوسی‌پور نگذاشت نفر بغل دستی‌اش به احترام سرود جمهوری اسلامی ایران بلند شود + ویدیو

  • مرجع عالیقدر شیعه در بیمارستان بستری شد؛ برای شفای عاجل ایشان دعا کنید

  • ۲۱ بلندگوی بسیار نازک، صندلی‌های لرزان و کف حسگر | تجربه‌ای فراتر از لذت شنیدن موسیقی!

  • ساخت هتل‌های ۵ ستاره متحرک | وقتی خودرو بیش از یک وسیله نقلیه است + تصاویر

  • خودروی لاکچری زیر ۵ میلیارد؛ ERES HM5 ماموت خودرو وارد شد!

  • جهش بزرگ مرسدس‌بنز و ب‌ام‌و در تلفیق هوش مصنوعی زاینده با کابین‌های دیجیتال

  • نسخه جدید جگوار ای تایپ | رویای عاشقان سرعت + تصاویر

  • رونمایی از هویت جدید جگوار با یک لوگو و برند جسورانه + تصاویر

  • فناوری‌های کلاس جدید | پرچم‌دار سری ۷ جدید BMW با یک صفحه سینمایی برای سرنشینان

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha