سایه ایران بر انتخابات آمریکا | ۵ نقشه ایران برای امنیت منطقه | رد پای نفوذ یک زن این بار ‌در تجمعات شبانه!

تازه‌ترین شماره روزنامه همشهری امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش‌هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

همشهری 13 آبان

به گزارش همشهری‌آنلاین، مطالب این شماره و آرشیو روزنامه همشهری را همیشه می توانید در این آدرس ببینید و بخوانید: سایت روزنامه همشهری

– ۴۷ سال پیش، ملت ایران در ۱۳آبان با تسخیر لانه جاسوسی، دست آمریکا را از یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های نفوذش در ایران کوتاه کرد؛ اما امروز، پس از گذشت نزدیک به نیم قرن، نام ایران بار دیگر در قلب سیاست آمریکا طنین‌انداز شده است؛ با این تفاوت که این‌بار نه در خیابان‌های تهران، بلکه در سبد خرید، جایگاه‌های سوخت و معیشت شهروندان آمریکایی….این مطلب را در صفحه سیاسی دیپلماتیک می خوانید.

– با بازسازی بخشی از ظرفیت آسیب‌دیده تولید گاز در پارس‌جنوبی، صنعت گاز برای تأمین پایدار انرژی در فصل سرد آماده می‌شوداما مدیریت مصرف در خانه‌ها و همراهی مردم، نقشی تعیین‌کننده در عبور مطمئن از زمستان امسال دارد.‌…این مطلب را در صفحه اقتصاد می خوانید.

– نام ۳شرکت فناوری فعال در صنایع نظامی رژیم صهیونیستی، پس از اظهارات هشدارآمیز سیدمحمد امین آقامیری، رئیس مرکز ملی فضای مجازی ایران، در کانون توجه قرار گرفته است؛ شرکت‌هایی که فناوری‌های آنها از شناسایی هوشمند اهداف و پردازش اطلاعات میدان نبرد تا ساخت پهپادهای انتحاری و سامانه‌های راداری را دربرمی‌گیرد….این مطلب را در صفحه دانستنی ها می خوانید.

– محیط‌بانان، پاسداران بی‌ادعای طبیعت و حیات‌وحش، نقشی حیاتی در حفاظت از سرمایه‌های طبیعی و تنوع زیستی کشور دارند. آنها با وجود دشواری‌ها و خطرات فراوان، برای صیانت از طبیعت تلاش می‌کنند؛ تلاشی که تاکنون به قیمت جان ۱۵۴نفر تمام‌ شده است. ‌به مناسبت روز محیط‌بان، رضا طاهری، محیط‌بان و کارشناس محیط‌زیست در برنامه تلویزیونی«سرزمین من» از دلایل شهادت محیط‌بانان، تغییر وظایف این شغل و چالش‌های حفاظت از حیات‌وحش گفت.‌…این مطلب را در صفحه سرزمین من می خوانید.

– حسین از دنیای کشتی قهرمانی و دشواری‌هایش سردرنمی آورد و نمی‌داند در روزهایی که دانیال کنار آنها نبوده، در شهر آستانه قزاقستان با چه حریفان قدر و چغری روی تشک کشتی دست‌وپنجه نرم کرده تا یک مدال طلای خوشرنگ برای او هدیه بیاورد….این مطلب را در صفحه گزارش می خوانید.

– در آستانه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، شهردار تهران در مراسم بزرگداشت ۱۳آبان در دانشگاه شهید بهشتی و بین دانشجویان حاضر شد. علیرضا زاکانی در این گردهمایی تأکید کرد که جنگ امروز، جنگ اراده‌هاست و هر طرفی که اراده و نفس بیشتری داشته باشد، برنده نهایی خواهد بود. صحبت‌های بیشتر سکاندار پایتخت در جمع دانشجویان را در صفحه شهرنگار می‌خوانید.

– ۱۳ آبان امسال جای خالی دانش‌آموزان شهید میناب بیش از همیشه احساس می‌شود اما فاجعه مدرسه شجره‌طیبه تنها به شهادت این کودکان ختم نمی‌شود. زندگی ۳۲‌دانش‌آموز هم با سوختگی‌های به‌جامانده از ۹‌اسفند۱۴۰۴ وارد مسیری دشوار و طولانی شده است. این کودکان تنها قربانیان سوختگی نیستند؛ حدود ۴۰ درصد قربانیان این عارضه در کشور زیر ۱۸ سال و در سن تحصیل هستند و ….این مطلب را در صفحه تندرستی می خوانید.

– پرسپولیس بعد از پیروزی ‌برابر نساجی، دوباره به صدر جدول لیگ برتر بازگشت. این برد در حالی به‌دست آمد که اظهارات مهدی تارتار پس از این مسابقه، حاشیه‌هایی را در سایت‌های خبری و فضای مجازی به‌وجود آورد و این مربی چند روز پرسروصدا را پشت سر گذاشت. ماجرا از جایی آغاز شد که سرمربی پرسپولیس به ارزیابی عملکرد مربیان پس از ۲ یا ۳فصل فعالیت در یک تیم اشاره کرد و همین صحبت‌ها کافی بود تا برخی از سایت‌های خبری به نقل از سرمربی پرسپولیس تیتر بزنند: «در سال سوم حضورم در پرسپولیس از این تیم توقع قهرمانی داشته باشید.»…این مطلب را در صفحه تماشاگر می خوانید.

با کلیک روی لینک های زیر گزیده مطالب شماره امروز را بخوانید :

  • سایه ایران بر انتخابات آمریکا/ ۸۷ درصد آمریکایی‌ها نگران اقتصاد و ۷۷ درصد آنها مخالف جنگ هستند
  • دروغ توافق برای کاهش قیمت نفت. بازار نفت در روزهای اخیر بار دیگر به میدان جنگ روایت‌ها میان تهران و واشنگتن تبدیل شده است
  • زمستان سخت اروپا زودتر رسید/ کاهش ذخایر گاز، کمبود سوخت و اعتراض رانندگان، زنگ خطر بحران انرژی را در اروپا به صدا درآورده است
  • گرمای خانه‌ها ‌با همراهی‌مردم/ عبور از زمستان امسال هم مثل سال‌های قبل نیازمند همراهی همه مردم است
  • همدستان دیجیتال اسرائیل/ ۳شرکت فناور اکسون، یوویژن و مگوس رژیم صهیونیستی در جنایت علیه مردم ایران شریک هستند
  • دلنوشته نجاتبخش قاتل برای مادر مقتول
  • جنگ نابرابر در دل‌ طبیعت/ رضا طاهری، محیط‌بان و کارشناس محیط‌زیست از شهادت ۱۵۴محیط‌بان می‌گوید
  • مدرسه میناب روی دیوار تهران/ درباره دیوارنگاره ای در باغ‌فردوس که قصه دانش‌آموزان میناب را روایت می‌کند
  • برادرخاص آقای قهرمان/ گفت‌وگو با دانیال سهرابی درباره عشق به برادرش که توانست توجه مردم را به مشکلات کودکان اتیسم جلب کند
  • نسخه شهرداری برای خانه‌دار شدن مستأجران/ شهردار تهران در جمع دانشگاهیان دانشگاه شهید بهشتی چه گفت؟
  • عهد نسل فردا/ گزارش تصویری از اجتماع پرشور دانش‌آموزان در رواق شهید کشوردوست به مناسبت روز دانش‌آموز
  • دبیر تازه، فرصت کوتاه/ علیرضا تابش به‌عنوان دبیر چهلم و پنجمین جشنواره فیلم فجر حکم گرفت
  • رد آتش بر چهره ۳۲ دانش‌آموز میناب/ تعدادی از دانش‌آموزان در حمله به مدرسه شجره طیبه دچار سوختگی شدند که برخی با سوختگی شدید مواجهند
  • باید در کمیته اخلاق و دادسرا پاسخگو باشند/ مهدی تارتار پس از پشت سر گذاشتن هفته‌ای پرحاشیه از خودش دفاع می‌کند
  • نسلی که وارث ایستادگی است/ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به پویش نسل کشوردوست به مناسبت ۱۳ آبان

کد خبر 1082998

  • سایه ایران بر انتخابات آمریکا | ۵ نقشه ایران برای امنیت منطقه | رد پای نفوذ یک زن این بار ‌در تجمعات شبانه!

  • نوید محمدزاده: ما توی جنگ پارتی هم می‌کردیم | من با سینمای ایران حال نمی‌کنم

  • ترامپ: مجبور شوم تعداد زیادی انسان را می‌کشم

  • دستور مهم عارف برای تغییر نام دریای خزر | مهم‌ترین نام‌های پیشنهادی

  • با اهدای جام به استقلال موافقت می‌کنم | مدیران این باشگاه باید با من تماس می‌گرفتند

  • هشدار قالیباف: پاسخ ایران پیش‌بینی‌ناپذیر خواهد بود | کور خوانده‌اید؛ ایران تسلیم نمی‌شود

  • استایل و پوشش مهیا دهقانی در جشنواره فیلم مقاومت

  • پرونده دختر وزیر سابق به کجا رسید؟! + اینفوگرافیک

  • دقایقی پیش؛‌ آخرین نتیجه انتخابات مجلس آمریکا + دموکرات‌ها کنترل سنا را به دست آوردند

  • ترامپ: مجبور شوم تعداد زیادی انسان را می‌کشم

  • ترامپ: ما دیگر پولی به اسرائیل نمی دهیم؛ کمک ها در این تاریخ قطع می شود

  • ادعای نیویورک‌تایمز از طرح آمریکا برای حمله به ایران از چهارشنبه

  • این زن مسلمان نماینده کنگره آمریکا شد + عکس

  • فوری | ترامپ: حالا می‌فهمم چرا خاورمیانه از ایران می‌ترسید | اولین ادعای ترامپ درباره حمله شب گذشته به قشم

  • حکم اخراج قلعه‌نویی را اینگونه امضا کردند + عکس

  • ساخت عریض‌ترین خودرو جهان با پراید! + عکس

  • ۶ زلزله سیاسی که در راه است!

  • حمل دکل نفتی با کامیون در بیابان‌های قم؛ سال ۱۳۳۰ + عکس

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha