دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در آستانه سفر به اوهایو و در جمع خبرنگاران، بار دیگر مواضع تهدیدآمیز خود علیه تهران را تکرار کرد.
به گزارش همشهری آنلاین، ترامپ روز شنبه به وقت شرق آمریکا در جمع خبرنگاران با تکرار تهدیدات برای دستیابی به زیاده خواهیهای واشنگتن، ادعا کرد: ما یک تصمیم در مورد ایران خواهیم گرفت و من این تصمیم را خواهم گرفت. ما این کار را یا به روشی آسان یا به روشی دشوار انجام خواهیم داد.
رئیس جمهوری جنگ افروز آمریکا درحالیکه برنامه هستهای ایران طبق گزارشهای آژانس بین المللی انرژی اتمی و نیز نهادهای اطلاعاتی آمریکا، صلح آمیز بوده است، مدعی شد: ایران عملا از هرگونه برنامه برای ساخت سلاح هستهای دست کشیده است.
ترامپ که در حال عزیمت به اوهایو بود، در جمع خبرنگاران ادعا کرد: «ما درباره ایران یک تصمیم داریم که من آن را خواهم گرفت. ایران تضعیف شده است بنابراین تنها پرسش این است که این کار یا به روشی آسان انجام خواهد شد یا به روشی دشوار.»
رفتارهای متناقض رئیس جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میاندورهای کنگره آمریکا گویای این است که او بیشتر به دنبال روایت سازی پیرامون پیروزی ادعایی خود در تجاوز بی دلیل علیه ایران است؛ سیاستی که عملا به تعمیق بیاعتمادی تهران و شانه خالی کردن مکرر واشنگتن از وفای به عهد در توافقهای امضا شده به دست رئیس جمهور این کشور منتهی شده است.
رویکرد ترامپ در قبال ایران باعث ناامیدی بخشی از جمهوریخواهان خسته از جنگ شده است؛ گروهی که در مقاطعی جیدی ونس معاون رئیسجمهور و شماری از فعالان سیاسی را نیز شامل میشد و نسبت به طولانی شدن جنگ و پیامدهای آن بر قیمت سوخت و انتخابات میان دورهای نگران هستند.
کد خبر 1073744
-
پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز خلیج فارس ؛ پرسه ۹ ساعته در آسمان
-
ادعای جدید وزیر جنگ آمریکا درباره تنگه هرمز
-
ترامپ بار دیگر مدعی تصمیم گیری درباره برنامه هستهای ایران شد
-
فوری | ادعای ترامپ درباره تصمیم گیری برای ایران
-
وعده انتخاباتی ترامپ؛ ۵ هزار دلار برای هر شهروند بزرگسال آمریکا
-
آمریکاییها، کمک در راه است
-
اعتراف فعال رسانهای آمریکایی درباره بزرگترین حامی تروریسم در جهان
-
حکم حبس برای الناز شاکردوست صادر شد | اولین واکنش وکیل این بازیگر
-
تیپ و استایل متفاوت هنرمندان در مراسم سالگرد درگذشت فرزند نسرین مقانلو
-
تیم ملی شده مدرسه پیرمردها | سهماه زمان خوبی برای تغییرات است | هر دمبیل بازی می کنیم و برنامهای نداریم
-
حاجصفی: آقا جواد باعث افتخار من است | همین قلعهنویی دو سال دعوتم نکرد
-
قوه قضائیه: سیاوش جمشیدی اعدام شد + عکس
-
رزیتا غفاری، بازیگر نقش افتخارالملوک در «بامداد خمار» با استایلی متفاوت | تصاویر
-
زندگینامه: آرین سلیمی (زاده ۱۳۸۲)
-
تیپ و استایل متفاوت هنرمندان در مراسم سالگرد درگذشت فرزند نسرین مقانلو
-
پادگانهای مشخص شده ارتش در تهران، از امروز آماده پذیرش «جان فدایان» خواهد بود
-
زندگینامه: آرین سلیمی (زاده ۱۳۸۲)
-
تیم ملی شده مدرسه پیرمردها | سهماه زمان خوبی برای تغییرات است | هر دمبیل بازی می کنیم و برنامهای نداریم
-
انگلیس یاغی شده است! ؛ حمله بی سابقه نتانیاهو به لندن
-
گزارش رسانه قوه قضائیه از دلایل محکومیت الناز شاکردوست | محکومیت شاکردوست به دلیل همدلی با جانباختگان دیماه نبود …
-
با این قلعه نویی ترسو موافق نیستم | دایی رفت تا طارمی و سردار بیایند، حالا شما هم باید بروید
-
دستگیری راننده مست در اتوبان قم با سرعت ۲۰۰ کیلومتر!
-
تصادف زنجیرهای در محور قم-کاشان ۱۶ کشته و مصدوم داشت
-
اولین صحبتهای رتبه برتر کنکور تجربی | روزی ۱۲ ساعت درس میخواندم | قبل از شام کمی ورزش میکردم | میخواهم رشته پزشکی دانشگاه تهران را انتخاب کنم