مهیائی: بیش از ۵۰ درصد اقتصاد گلستان در روستاها جریان دارد

مهیائی: بیش از ۵۰ درصد اقتصاد گلستان در روستاها جریان دارد

گرگان- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان گفت: بیش از نیمی از اقتصاد استان به روستاییان وابسته است و توسعه زیرساخت‌های روستایی با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی مهیائی ظهر چهارشنبه در همایش روستا، پیوند نسل ها، مسیر توسعه اظهار کرد: روستاییان و عشایر در امنیت غذایی، تولید محصولات کشاورزی و دامی و حفظ فرهنگ و سنت‌های اصیل ایرانی نقش مهمی دارند.

وی با اشاره به محدودیت‌ها و مشکلات موجود در روستاها افزود: اگرچه سطح خدمات در بسیاری از روستاها همچنان با شهرها فاصله دارد، اما با وجود این مشکلات، بیش از ۵۰ درصد اقتصاد استان گلستان در روستاها جریان دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان ادامه داد: طی سال‌های پس از انقلاب اقدامات گسترده‌ای برای توسعه زیرساخت‌های روستایی انجام شده و امروز ۱۰۰ درصد روستاهای استان از برق، بیش از ۹۹ درصد از گاز و حدود ۹۸ درصد از راه‌های روستایی از آسفالت برخوردار هستند.

مهیائی اظهار کرد: حدود ۶۲ درصد واحدهای مسکونی روستایی گلستان نیز بهسازی و نوسازی شده که این میزان حدود پنج درصد بالاتر از متوسط کشوری است.

وی با اشاره به رشد اعتبارات روستایی گفت: در سال ۱۴۰۰ حدود هزار میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده به حساب دهیاری‌های استان واریز شد که این رقم در سال ۱۴۰۴ به حدود دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسید و در شش ماه نخست امسال نیز حدود هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به حساب دهیاری‌های گلستان واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان افزود: در سال ۱۴۰۰ سرانه ارزش افزوده به ازای هر شهروند گلستانی حدود ۵۰ هزار تومان بود، در حالی که این رقم در یکی از استان‌های برخوردار به حدود دو میلیون تومان می‌رسید و اختلاف ۴۰ برابری وجود داشت.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های انجام‌شده، این سرانه در سال ۱۴۰۴ برای هر گلستانی به حدود دو میلیون تومان افزایش یافت و فاصله با استان‌های برخوردار از ۴۰ برابر به حدود چهار برابر کاهش پیدا کرد.

مهیائی همچنین به روند اجرای پروژه‌های عمرانی روستایی اشاره کرد و گفت: بر اساس اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۱ پروژه روستایی از اعتبارات عمرانی استانی بهره‌مند شدند که این تعداد در سال ۱۴۰۴ به ۵۸۰ پروژه افزایش یافت.

وی افزود: این پروژه‌ها در سال ۱۴۰۴ حدود ۵۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند و برای اجرای پروژه‌های روستایی در سال ۱۴۰۴ حدود هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان و برای سال ۱۴۰۵ نیز حدود هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان خاطرنشان کرد: تداوم حمایت از روستاها و توجه به زیرساخت‌های عمرانی، زمینه تقویت تولید، اشتغال و ماندگاری جمعیت در مناطق روستایی را فراهم می‌کند.

کد مطلب 6970631

  • عرب‌قائنی: عشایر گلستان سالانه ۸۵۰۰ تن گوشت قرمز تولید می‌کنند

  • نوسازی شبکه توزیع آب شرب در شهرستان میبد

  • حضور ۹ تیره عشایری در بخش ارم؛ لزوم تقویت ساختار و زیرساخت‌ها

  • روستاهای خراسان جنوبی؛ از باغ‌های زرشک تا کویر و کاهگل

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اطلاعیه ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی منتشر شد+ جزئیات

  • حامد رسولی و مریم نورمحمدی در «اختتام عشق» هم‌بازی شدند

  • جریمه ۱۱۲ میلیارد ریالی قاچاقچی دام زنده در بروجرد

  • طرح تحقیق و تفحص از استانداری قزوین بررسی شد

  • نقشبندی: محبت اهل بیت(ع) نقطه پیوند میان مسلمانان است

  • نوذری: قزوین آماده جذب سرمایه‌گذاران چینی در پروژه‌های اقتصادی است

  • کاهش ویزیت سطح یک در دلفان با اجرای طرح پزشکی خانواده

  • بام ایران مهیای هنرنمایی جانفدایان؛ «لبیک یا خامنه‌ای» خاموش نمی‌شود

  • مردم برای تهیه متون قضایی از هوش مصنوعی استفاده کنند

  • باید روایت فلسطین را به جهان برسانیم

  • کالابرگ گروه اول شارژ شد

  • استاندار کرمانشاه: موفقیت دوقلوهای حیدری در کنکور انگیزه‌بخش است

  • مصرف چه تعداد تخم‌مرغ در هفته مناسب است

  • اسامی فرنگی‌کاران ایران در مسابقات جهانی ۲۰۲۶ اعلام شد

  • درخواست معاون ترامپ برای کاهش «معنادار» غنی‌سازی هسته‌ای ایران

  • رحمتی: روایت انقلاب اسلامی باید در امتداد تاریخ تمدنی ایران باشد

  • چرا واشنگتن در حال تقویت آرایش دریایی خود است؟

  • موج جدید بارشی در راه شمال کشور؛ هوا در اکثر نقاط خنک‌تر می‌شود

  • شکست عملیات سعودی‌ها در باب‌المندب

  • قیمت رسمی ارز امروز ۱۵ مهر؛ افزایش نرخ دلار، یورو، درهم

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha