نیروی دریایی سپاه: 2 نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند

نیروی دریایی سپاه: 2 نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند

  • 15 آبان 1405 – 11:18
  • اخبار سیاسی
  • اخبار نظامی | دفاعی | امنیتی
نیروی دریایی سپاه: 2 نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند

نیروی دریایی سپاه از برخورد دو نفتکش با مین و توقف آن‌ها در آب‌های تنگه هرمز خبر داد.

سیاسی

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: دو فروند نفتکش متخلف یکی در محدوده شرق تنگه هرمز و دیگری در تنگه هرمز که قصد عبور از مسیر غیرمجاز را داشتند مورد بامین برخورد کرده و در آب های تنگه هرمز متوقف گردیدند.

شکار پهپاد آمریکایی MQM-170 در آسمان قشم

این دو نفتکش تمامی سامانه های ناوبری و شناسایی خود را خاموش نموده و تلاش داشتند با حمایت ارتش متجاوز و تروریست آمریکا از مسیر غیرمجاز تنگه هرمز خارج شوند که پس از برخورد با مین دچار آتش سوزی و متوقف گردیدند.

تنگه هرمز به فضل الهی و همت دریا دلان نیروی دریایی سپاه مسدود است و تا احقاق شروط هفت گانه تغییری ایجاد نخواهد شد و تلاش‌های نیروهای متجاوز سنتکام برای مجبور نمودن نفتکشها برای عبور از محدوده غیر مجاز و آلوده به مین به جز شکست‌های پیاپی و مفتضحانه چیز دیگری درپی نخواهد داشت.

انتهای پیام/

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha