گزارش‌ها از توقف پروازها در فرودگاه‌های ریاض و جده عربستان

گزارش‌ها از توقف پروازها در فرودگاه‌های ریاض و جده عربستان

  • 13 مهر 1405 – 10:14
  • اخبار بین الملل
  • اخبار آسیای غربی
گزارش‌ها از توقف پروازها در فرودگاه‌های ریاض و جده عربستان

منابع رسانه‌ای از توقف پروازها در فرودگاه‌های ریاض و جده عربستان گزارش می‌دهند.

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، برخی منابع رسانه‌ای و گزارش‌های غیر رسمی از توقف پروازها در فرودگاه ریاض و فرودگاه بین‌المللی ملک عبدالعزیز در جده خبر می‌دهند.

برخی منابع از حمله احتمالی موشکی بامدادی یمنی‌ها به فرودگاه ریاض و جده عربستان گزارش می دهند.

هنوز رسانه‌های یمنی و ارتش یمن بیانیه ای در این باره منتشر نکردند و رسانه های سعودی در این باره سکوت در پیش گرفتند.

سریع: تجاوزات هوایی سعودی به یمن به بیش از 1500 حمله رسید منبع نظامی یمن: قدرت و آمادگی کافی برای تسلیم‌کردن سعودی‌ها را داریم 200 تحلیلگر اطلاعاتی آمریکایی به عربستان در جنگ یمن کمک می‌کنند

در حالی که یمنی‌ها همچنان به معادلات چندجانبه خود علیه عربستان ادامه می‌دهند و معادله «پایتخت در برابر پایتخت» نیز همچنان در حال اجراست، یک منبع نظامی یمنی به خبرگزاری رسمی یمن"سبا" اعلام کرد: نیروهای مسلح یمن، به‌لطف خدا، آمادگی و قدرت لازم برای مجبورکردن رژیم سعودی به پایان‌دادن به تجاوز و محاصره را دارند.

این منبع یمنی تصریح کرد: حملات نیروهای مسلح یمن که در عمق خاک عربستان انجام می‌شود، در چارچوب دفاع از ملت یمن قرار دارد و هیچ حقی برای متجاوز تعریف نشده است.

انتهای پیام/

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha