یک ایرانی از طلای تیم ملی والیبال ناراحت شد!

پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل ژاپن و کسب طلا همه ایرانی‌ها را خوشحال کرد جز یک نفر!

کیهان تاکاهاشی

به گزارش همشهری آنلاین، در سالن اوکازاکی، جایی که ژاپنی‌ها برای پایان دادن به انتظار ۱۶ ساله‌شان آمده بودند، یک چهره بیشتر از بقیه نگاه‌ها را به خودش جلب کرد؛ کیهان تاکاهاشی، ستاره ۲۲ ساله ژاپن. بازیکنی که بخشی از محبوبیتش در کشور میزبان به چهره متفاوت و جذابش برمی‌گردد، اما پشت این چهره داستانی دارد که فینال مقابل ایران را برای او جذاب‌تر و البته متفاوت‌تر می‌کند.

پدر کیهان ایرانی است و مادرش ژاپنی. حتی نامش هم کاملاً ایرانی است؛ کیهان در زبان فارسی به معنای جهان است. خودش سال‌ها قبل گفته بود که در کودکی از متفاوت بودن نامش و نگاه دیگران به دورگه بودنش احساس خوبی نداشته، اما بعدها همین تفاوت را به بخشی از هویت و نیروی خودش تبدیل کرده است.

ژاپنی‌ها حالا او را با همین نام می‌شناسند. رسانه‌های این کشور پیش از بازی‌های ناگویا از چهره او، قد ۱۹۴ سانتی‌متری و محبوبیتش در شبکه‌های اجتماعی نوشته بودند. نیکان‌اسپورت حتی در معرفی او از عنوان اسپایکر خوش‌چهره استفاده کرده است.

اما فینال برای کیهان بیشتر از یک قاب جذاب بود. او در ست اول وارد زمین شد و در لحظاتی که ایران فاصله ایجاد کرده بود، ژاپن با استفاده از او تلاش کرد جریان مسابقه را برگرداند. ژاپن از ۱۹-۲۱ به ۲۱-۲۱ رسید و کیهان هم در این برگشت حضور داشت. ست اول اما در نهایت با نتیجه ۲۸-۲۶ به سود ایران تمام شد.

در ست سوم، نقش او جدی‌تر شد. ژاپن ۵-۹ عقب بود که کیهان وارد زمین شد و خیلی زود اولین اثرش را گذاشت؛ بلاک روی حمله ایران. فدراسیون والیبال ژاپن هم در گزارش رسمی خود نوشته که او با استفاده از ارتفاعش تلاش کرد جریان مسابقه را تغییر دهد. کمی بعد، یک امتیاز دیگر هم با حمله گرفت، اما ایران اجازه نداد این موج به یک بازگشت کامل تبدیل شود.

در این میان، سرویس هم یکی از سلاح‌هایی است که کیهان به واسطه قدرت بدنی و ارتفاعش می‌تواند برای ژاپن مهم باشد، اما روایت فینال بیش از آنکه به یک امتیاز مستقیم از سرویس او وابسته باشد، روی حضورش در گردش‌های حساس و فشاری که روی تور ایجاد کرد، می‌چرخد.

کیهان در نهایت نتوانست مقابل کشوری که نیمی از ریشه خانوادگی‌اش از آن می‌آید، طلای ژاپن را بسازد. ایران ۳ بر یک پیروز شد و چهارمین قهرمانی متوالی خود را جشن گرفت. کیهان اما از همان نیمکت وارد فینال شد، مقابل ایران ایستاد، دفاع کرد و در یکی از مهم‌ترین شب‌های والیبال ژاپن، بخشی از داستان مسابقه شد.

پس از سال‌ها، آن اسم فارسی روی پیراهن ژاپن دیگر برای خودش عجیب نیست. این بار کیهان وسط فینال ایران و ژاپن بود؛ نه روی سکو و نه در جایگاه تماشاگران، بلکه درست روبه‌روی تیمی که بخشی از ریشه خانوادگی‌اش به آن برمی‌گردد.

کد خبر 1073812 منبع: ورزش سه

  • پرواز یوزهای ایران در آسیا ؛ ژاپنی‌ها بالاخره زانو زدند | قهرمانی شیرین در آسیا با بازی بی نقص (ایران ۳ ژاپن ۱)

  • یک ایرانی از طلای تیم ملی والیبال ناراحت شد!

  • تشکیل جلسه برای تعیین تکلیف سرمربی تیم ملی ایران

  • پزشکیان: دولت آرایش جدید گرفته تا مانع جنگ اقتصادی دشمن علیه مردم شود

  • فوری | ادعای ترامپ درباره تصمیم گیری برای ایران

  • دستور وزیر ورزش برای برکناری قلعه‌نویی؟ | بازگشت سه گزینه به ایران برای جانشینی

  • تیپ و استایل متفاوت هنرمندان در مراسم سالگرد درگذشت فرزند نسرین مقانلو

  • تیم ملی شده مدرسه پیرمردها | سه‌ماه زمان خوبی برای تغییرات است | هر دمبیل بازی می کنیم و برنامه‌ای نداریم

  • پادگان‌های مشخص شده ارتش در تهران، از امروز آماده پذیرش «جان فدایان» خواهد بود

  • گزارش رسانه قوه قضائیه از دلایل محکومیت الناز شاکردوست | محکومیت شاکردوست به دلیل همدلی با جان‌باختگان دی‌ماه نبود …

  • فوری | ادعای ترامپ درباره تصمیم گیری برای ایران

  • پادگان‌های مشخص شده ارتش در تهران، از امروز آماده پذیرش «جان فدایان» خواهد بود

  • زلنسکی: به پالایشگاه‌ها حمله خواهیم کرد

  • دستور وزیر ورزش برای برکناری قلعه‌نویی؟ | بازگشت سه گزینه به ایران برای جانشینی

  • گزارش رسانه قوه قضائیه از دلایل محکومیت الناز شاکردوست | محکومیت شاکردوست به دلیل همدلی با جان‌باختگان دی‌ماه نبود …

  • پزشکیان: دولت آرایش جدید گرفته تا مانع جنگ اقتصادی دشمن علیه مردم شود

  • سیل در کرج ماشین‌ها را با خود برد! | ببینید

  • رابطه با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم | ایران اکنون سلاحی مانند سلاح گرماهسته‌ای در برابر آمریکا دارد | آمریکا عواقب حمله به ایران را می‌بیند

  • اولین صحبت‌های رتبه برتر کنکور تجربی | روزی ۱۲ ساعت درس می‌خواندم | قبل از شام کمی ورزش می‌کردم | می‌خواهم رشته پزشکی دانشگاه تهران را انتخاب کنم

  • پاسخ به استقلال؛ پرسپولیس برای بازیکن ما بیشتر پول می‌دهد | دو گزینه آبی‌ها برای نیم‌فصل

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha