فعالیت ۶۳ هزار داوطلب واکنش اضطراری در محله های تهران

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از برگزاری نخستین تمرین آمادگی در برابر حوادث و بلایا با مشارکت بانوان، مدیران شهرداری و گروه‌های داوطلب خبر داد و گفت: بیش از ۲۰۰ نفر در این مانور مشارکت داشتند.

آموزش بحران

به گزارش همشهری آنلاین، علی نصیری با اشاره به مخاطرات مختلف شهر تهران گفت: «تهران شهری حادثه‌خیز است؛ وجود گسل‌ها، قرار گرفتن در پهنه‌های گسلی، روددره‌ها و شیب شهر، خطر وقوع حوادثی مانند زلزله و سیل را افزایش می‌دهد. در کنار این مخاطرات، مسائل جنگی و امنیتی نیز به شرایط اضافه شده است. بنابراین همه گروه‌های جامعه باید آمادگی لازم برای مواجهه با حوادث را داشته باشند.»
اپی با تأکید بر اهمیت مشارکت بانوان در مدیریت بحران افزود: «بانوان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند و نقش مهمی در خانواده دارند. آموزش و مشارکت دادن آنان در فعالیت‌های مرتبط با مدیریت بحران می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.»
نصیری با اشاره به فعالیت بیش از ۶۳ هزار داوطلب واکنش اضطراری محلات، معروف به گروه‌های «دوام»، گفت: «بیش از ۸۰ درصد اعضای این گروه‌ها را بانوان تشکیل می‌دهند و در تمرین امروز نیز شمار زیادی از داوطلبان در اجرای برنامه نقش دارند.»
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه این مانور پس از برنامه‌ریزی و هماهنگی با اداره‌کل امور بانوان شهرداری تهران برگزار شده است، اظهار کرد: «در این تمرین، مدیران ارشد و میانی، کارشناسان شهرداری و داوطلبان محلات در کنار هم سناریوی تخلیه اضطراری را تمرین می‌کنند. هدف این است که آمادگی افراد برای مواجهه با شرایط اضطراری افزایش یابد.»
او ادامه داد: «امیدواریم این برنامه آغاز مجموعه‌ای از تمرین‌های بعدی باشد؛ تمرین‌هایی که لزوماً بزرگ نیستند، اما با تکرار منظم در بوستان‌های بانوان، شهردخت‌ها و مراکز مرتبط با امور بانوان برگزار می‌شوند.»
نصیری با اشاره به ظرفیت‌های شهرداری تهران در حوزه بانوان گفت: «شهرداری با برخورداری از زیرساخت‌های متعدد ویژه بانوان، می‌تواند نقش پررنگی در ارتقای آمادگی آنان و افزایش آمادگی شهروندان برای مواجهه با بحران‌ها داشته باشد. امیدواریم این تمرین زمینه‌ساز حرکتی جدی برای تقویت آمادگی شهروندی باشد.»

کد خبر 1080254

  • بازتاب جهانی یک رویداد متفاوت در تهران| ترامپ ایرانی جهانی شد

  • بهره برداری از یک مجموعه ورزشی در غرب تهران

  • ساماندهی گلفروشان در مسیر بهشت‌زهرا(س)

  • چه خبر از مناطق؟ از ساماندهی ورودی ایستگاه آتش‌نشانی تا آسفالت بلوار نخ زرین

  • تکذیب خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران

  • قرارگیری شهربانو ها و شهردخت ها در آزمون آمادگی بحران

  • فعالیت ۶۳ هزار داوطلب واکنش اضطراری در محله های تهران

  • یا ایران ما را نابود خواهد کرد یا ما آن‌ها را نابود می‌کنیم | کشورهای عربی منتظر نتیجه جنگ هستند

  • فوری؛ هواپیمای وی‌آپی قطر به تهران رسید+ عکس | علت این سفر چیست؟

  • نفیسه روشن: من این روزها از همه چیز راضی‌ام حتی اگر یک میلیون تومان در کارتم باشد! | ببینید

  • خداحافظی بیرانوند با بازیکنان تراکتور ؛ او فردا به این پادگان آموزشی سربازی می‌رود

  • پاسخ به توهین جدید ترامپ؛ جدال بالا گرفت

  • کویت به تیم ملی ایران ویزا نداد | انتخابی جام جهانی از دست رفت

  • دعوای علیرضا دبیر در سالن برگزاری مسابقات کشتی قهرمانی جهان | خون رئیس به جوش آمد و سالن را به هم ریخت

  • ترامپ از اسرائیل خواست تا در ایران «کار را تمام کند» |‌ ما باید کاری را که آغاز کرده‌ایم، به پایان برسانیم!

  • یا ایران ما را نابود خواهد کرد یا ما آن‌ها را نابود می‌کنیم | کشورهای عربی منتظر نتیجه جنگ هستند

  • ماجرای گذرگاه چذابه بالا گرفت؛ اقدام عجیب نخست‌وزیر عراق علیه رئیس شورای استانداری

  • پاتک ایران به ترامپ؛ همزمان با پایان مهلت بسنت شورای جدید جنگ اقتصادی تشکیل شد

  • غیرمنتظره؛ مذاکره پرسپولیس با کاپیتان سابق استقلال استارت خورد!

  • فوری؛ نتانیاهو از تصمیم حمله دوباره به ایران خبر داد | ضرباتی فراتر از تصور دریافت خواهند کرد

  • آیزنکوت خطاب به نتانیاهو: سه روز دیگر می‌آیم تا جای تو را بگیرم | یا درباره ایران دروغ می‌گویی یا در جنگ شکست خورده‌ای

  • ملیکا عزیزی به‌زودی آزاد می‌شود | خبر حکم اعدام دختر ۱۸ ساله از کجا آمد؟

  • وضعیت بد دو بازیکن در رختکن پرسپولیس؛ اقدام عجیب مربیان با یک بازیکن

  • آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای امام شجاعی هستند و سه بار ایشان را در جبهه دیدم | جبهه جای ترسوها نیست

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha